Mesterek a nagyvilágban

2015\02\13 webes komment

Lakástakarítás Budapesten Akciós áron

 

Lakástakarítás Budapesten Akciós áron

 

Takarító szolgálatat minőségi, alapos, precíz munkát nyújt minden megrendelő részére. Lakástakarítás, ablakpucolás, szőnyeg tisztítás mindenki számára elérhető Budapest egész részén. Továbbá vállalunk Budapest területén belső, külső alapos nagytakarítás is. Ha önt érdekli az otthona és igény is, de nagyon lefoglalja a munkája, akkor keressen minket bizalommal. Lakástakarítás Budapesten reális árakon. Legyen szó akár a konyháról, fürdőről vagy a hálószobáról. Megrendelőinknek rendszeres vagy állandó takarítás esetén kedvezményeket tudunk nyújtani.  

Vannak olyan munkafolyamatok amik különösen nagy piszokkal és porral járnak. Még egy ilyen nagy szennyeződéses feladatok sem fognak ki rajtunk. Minden jellegű takarítási feladatokat ránk bízhat, mi levesszük a válláról a takarítási nehézségeket! Elérhetőségeinken bármikor elérhet minket! Ingyen árajánlat adással és ingyenes kiszállással állunk rendelkezésére Budapest területén.

 

felujitas-utani-takaritas-fo.jpg

 

Kíváncsi, hogy milyen szolgáltatásokat tud még rendkívül jó díjakkal igénybe venni Budapest, Budaörs, Érd, Törökbálint, Dunakeszi városaiban? Akkor kattintson ide most!: http://www.takaritasmost.hu/lakastakaritas.html

 

 

 

 

 

2015\02\12 webes komment

Lakásfelújítás - Kőműves munkák

 

 

Lakásfelújítás, kőműves munkák szükség esetén

 

A megfelelően elvégzett kőműves munkák nélkülözhetetlen elemei a lakóingatlanok építésének és felújításának. Ezeket a munkálatokat csakis szakképzett és megfelelő referenciákkal rendelkező vállalkozókkal végeztessük, így számos kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat!

A házak és lakások gördülékeny felújításához elengedhetetlen, hogy a munkálatokban résztvevő dolgozók képesek legyenek összehangolni a saját munkakörüket a tervezőkkel és engedélyező hatósággal. Minél inkább gördülékenyen az együttműködés, annál kisebb időveszteségre kell számítani.

A kőműves munkák megkezdése előtt a legtöbb esetben helyszíni felmérés szükséges. Ez alapján állapítható meg a lakásfelújítás költsége, illetve fény derülhet olyan specifikus feltételekre, amelyek más megvalósítást követelnek meg. Minden esetben szükséges és ajánlott az épületgépészeti elemek megvizsgálása. Az elektromos hálózat állapotának felmérését mindenképpen a várható terhelés fényében érdemes elvégezni, a víz-, gáz- és csatorna hálózat csöveit pedig elsődlegesen a koruk teszi cserélendővé vagy megtarthatóvá. Kandalló vagy más hagyományos tűztér alkalmazása esetén a kémények megvizsgálása is elengedhetetlen.

A mai igények túlmutatnak a vakoláson és a betonozáson. Ma már a kőműves munkák sokkal szélesebb körű munkálatokat foglalnak magukba; gondoljunk csak a gipszkartonozásra, a galériák kialakítására, az álmennyezetek beépítésére, a térelválasztó falak létrehozására vagy akár a nyílászárók cseréjére.

 

lakasfelujitas-fo.jpg


Válasszon olyan lakásfelújítással foglalkozó szakembert aki nem csak a lakást újítja fel és elvégzi a kőműves munkákat, hanem igény szerint kifesti a lakást, villanyt szerel, stb. Ezzel időt és pénzt is megspórolunk mivel nem kell minden munkához más - más szakembert hívni. Webforrás: http://www.felujitasok.com/komuves-munkak.html

 

 

 

2015\02\12 webes komment

Zárcsere probléma orvosolása

 

 

Ha zárcsere válik esedékessé!

 

Ma már mindenki szinte megpróbál spórolni ahol csak tud, de vigyázzon nehogy a spórolás a biztonsága rovására menjen! A zárcsere esetén spórolás nem lehetséges, mert egy óvatlan pillanatban megtörténhet a probléma és bejutna lakásába olyan személyek is akiket ön nem szeretne. Minden percen betörnek legalább egy lakásba a világon, ön védekezzen ellene, ha nem is lehet maximálisan kivédeni a betöréseket legalább tegyünk meg mindent az ellen, hogy ne legyen könnyű dolga a betörőnek. És hogyan? Nagyon egyszerűen, például minőségi zár cseréjével, megbízható hevederzár felszerelésével stb.. A biztonság nem csak pénz kérdése, egyszerűen csak elhatározás kérdése. Ha az ember naponta csak 500, 1000ft tesz félre már egy idő után (nem sok idő) meg is van az ára a védelem kialakításának. Fontos, hogy lépnie kell önnek előbb! Utólag sokkal nagyobb összeget fog kifizetni mint a védekezésre. Ha betörtek önhöz akkor nem csak a zárcsere ára vész el.

 

betoresutani.jpg

 

 

 

 

 

2015\02\12 webes komment

Zárnyitás roncsolásmentesen szakemberrel

 

S.o.s zárnyitás életet menthet!

 

Ajtónyitás, zárnyitással lehet házilag is próbálkozni, de ha nem ért hozzá az ember, akkor valójában csak a szerencsében reménykedhet. A zárnyitás, ajtó kinyitása a zárbetét rongálása nélkül is lehetséges amennyiben olyan szakembert választunk aki érti a dolgát. A www.zarnyitas.eu csapat tagjai mindegyike folyamatosan után képzésen vesznek rész, hogy a legújabb zártípust is lehetőségekhez viszonyítva sérülés mentesen tudják kinyitni. Természetesen nem árulunk zsákba macskát, bizony van olyan helyzet amikor a zárnyitás esetleg az ajtónyitást csak úgy lehet elvégezni ha a zárbetétet megsemmisítik. Ekkor sem kell aggódnia mivel minden alkalomkor megfelelő felkészültséggel érkeznek a helyszínre, hogy ha zárcsere válik szükségessé akkor azonnal megtudják oldani.

 

Zárnyitás ha beletört a kulcs a zárba!

 

 A rendszeres használat során is gyakran megesik, hogy a kulcsunk beletörik a zárba, ezzel komoly problémákat okozva. Problémák: munkahelyi késés, elhalasztani az esetleges találkozónkat, stb. Előfordulhat azonban ennél súlyosabb gondunk is, ha a kulcstörés teljes zárszerkezet cseréjéhez vezet. Nincs annál idegesítőbb, mint, hogy a
család másik tagjánál kulcs van, de hiába, mert a zárba nem helyezhető. Zárnyitó szakembereink egyedi ajtónyitási és zárnyitási technikával a legtöbb ajtót és zárat megmentik a kifúrástól ami által megkímélik pénztárcáit a zárcsere költségétől. Leggyakrabban panellakásokban, családiházakban fordul elő, hogy kizárjuk magunkat a lakásból. Bent marad a kulcs a zárba, levisszük a szemetet, esetleg a szomszéddal beszélünk és a huzat becsapja az ajtót. Ilyen esetekben például mestereink sérülés mentesen nyitják ki a zárait.  Gyors, biztos segítség, megfizethető áron Budapest és Pest megye területén. Web: http://www.zarnyitas.eu

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása