Mesterek a nagyvilágban

2014\07\11 webes komment

Épülettakarítás

Épülettakarítás Budapesten

 

Épülettakarítás

 

Épület takarítás általában akkor nagyon fontos, ha felújítás, átalakítás vagy ép építkezés volt. Ilyen esetekben nem csak egy szobát vagy konyhát kell kitakarítani hanem az egész épületet. Ne feledje ránk mindig számíthat ha épület takarítás szükséges!

Épülettakarítás Budapest részlegünket kifejezetten a Budapesti lakók részére hoztuk létre. Budapesten az országunk fővárosában egy akármilyen épületek vannak, igaz ez már egyre több helyen így van. Budapesten ahol több ezer ember is megfordul egy nap bizonyos épületben ott aztán kell az alapos takarítás. Cégünknek az ilyen épületek sem jelentenek problémát. Épülettakarítás feladatokat bízzák ránk nyugodtan.

Épülettakarítás, hogy épülete a tisztaságtól ragyogjon! Épülettakarítás Budapest területen folyamatos Akciós árakon!

 

2014\07\09 webes komment

Raktár takarítás

Az igényes raktár takarítás az Ön számára is elérhető.

 

 

Raktár takarítás Budapest

 

Raktár takarítás esetén hívjon 06-70-290-71-80. Raktár takarítás Budapest területén reális áron, garanciával! Hívjon bizalommal és vegye igénybe takarító szolgálatunk segítségét ha takarításról van szó. Teljes körű takarítás 2 évtizedes szakmai múlttal Budapesten, Törökbálinton, Érden, Dunakeszin, Biatorbágyon, Budaörsön.

Takarítás árakat mindig személyre és helyiségre szabottak. Ha önnek speciális igénye lenne, a takarítás árait az ön kívánságára alakítjuk. Vannak olyan takarítási területek, amikor az árak meghatározásához fel kell mérnünk a helyszínt, ez azonban teljesen ingyenes szolgáltatás.

Az ipari ingatlanok, valamint raktárak takarítása nem csak a területek nagysága, de a speciális szennyeződések miatt is komplikált területnek számítanak, de mi ezzel is meg birkózunk. Mivel a takarítás a szakterületén így nem jelent problémát az adott helyiséget kitakarítása akár milyen jellegű is az. Keresse nyugodtan szolgáltatásainkat melyet a www.takaritasok.hu weboldalon megtalál.

 

 

 

 

 

2014\07\09 webes komment

Zárszervíz

 

Zárszerviz, ajtózár javítás

 

Ha probléma lépne fel az ajtózárral keresse szerelőinket akik Budapesten és Pest megyében éjjel-nappal megoldják a problémát melyre 1 év garanciát is nyújtanak.  Szorul, akad a zár? Nem nyílik az ajtó? Keresse szakembereinket bizalommal. Sok igénybevétel miatt az ajtózár állapota veszít minőségéből. Ha valami oknál kifolyólag már nem tudja rendeltetés szerűen használni nyitni - zárni akkor mindnél előbb cserélni vagy javítani kell. Sajnos nem szabad halasztani az ajtózárak gyors megoldását, mert egy óvatlan pillanatban könnyen lehetséges, hogy egy arra tévedt emberke nagyon gyorsan be tud jutni ingatlanunkba.

Hívja zárszervíz csapat tagjainkat akik minden jellegű zárproblémát a helyszínen azonnal orvosolni tudnák akár zárcseréről, akár zárnyitásról, akár zárjavításról legyen is szó. Zárszerviz szolgáltatásaink igénybe vehetők Budapesten és környékén kiszállási díj nélkül.

Megpróbálunk minden ügyfelünk igényét teljes mértékben kielégíteni, így zárszerelő szakembereink távolságtól függően 30 perc- 1 órán belül a helyszínre érkeznek. Igyekszünk minden esetben korrekt, versenyképes áron dolgozni és a telefonon előre egyeztetni a felmerülő költségeket. Az általunk felszerelt zárakra és munkára egy év garanciát vállalunk.

Leggyorsabb ingyen kiszállással oldjuk meg a zárszervíz igényeit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014\07\07 webes komment

Családi ház takarítás

családi ház takarítás Budapest területén

Családi ház takarítás

 

Takarító cégünk 100% ügyfél elégedettségi garanciát vállal minden elvégzett családi ház takarítás szolgálatukra!

 Nem csak garanciát biztosít, de takarítási áraink is igen kedvezőek. Legyen ön is egyike az elégedett ügyfeleinknek! Igényeljen ön is minőségi családi ház takarítás szolgálatot tőlünk!

 Családi ház takarítás igény szerint Budapesten, Érden, Törökbálinton, Dunakeszin, Biatorbágy, Budaörs településeken!

 

Takarítást végző cégünk leveszi a válláról ezeket a nehézségeket, mi kitakarítjuk önnek a házat centiről centire! Szolgáltatásunkat Budapesten, Érden, Törökbálinton, Dunakeszin, Budaörsön, Biatorbágyon érhetik el alacsony tarifával!

Családi ház takarítás akciósan!  Családi ház takarítás részlegünket általában nagyobb családosak szokták igénybe, de természetesen bárki igénybe tudja venni akinek szüksége van minőségi takarítást végző személyzetre!

 Takarító csapatunkra minden nap számíthat, hétvégén és munkaszüneti napokon is. Hisz ha valaki csak akkor tud a háznál nagytakarítást végezni mikor ép van egy kis ideje. Hívja bizalommal takarító cégünket és mi segítünk önnek tisztán tartani ingatlanát!

 

 

2014\07\07 webes komment

Irodatakarítás

Irodatakarítás gyorsan, precízen!

 

Irodatakarítás Budapesten, hogy ön csillogó irodában dolgozhasson!

 

Takarító cégünknek nagyon fontos ügyfeleink maximális elégedettsége. Az irodatakarítás az a szolgáltatás ami által nincs olyan szennyeződés és piszok amitől ne tudna költséghatékonyan és gyorsan megszabadulni. Cégünk minden piszkot, szennyeződést eltüntet irodájából, lakóingatlanából vagy bármilyen más helyiségből. Nincs ideje kitakarítani irodáját? Szabad idejében nem dolgozni akar hanem pihenni, szórakozni? Hívja takarító csapatunkat akik leveszik a válláról a piszkos munkát!

Cégünk pontosan tudja, hogy a megbízhatóság és diszkréció rendkívül fontos tényező, nem mindegy kit is engedünk be az irodánkba, ezt nem lehet véletlenre bízni. Irodatakarítást végző személyzetünk teljes diszkréciót és maximális megbízhatóságot nyújt!

Dőljön hátra és engedje, hogy takarító csapatunk az irodatakarítás munkát elvégezze!

Irodatakarítás esetén keressen minket bizalommal:

http://www.takaritasok.hu/irodatakaritas.html

süti beállítások módosítása